Camera systemen

Bewaak uw spullen met een camera set

Beschikt u over waardevolle spullen en wilt u zeker weten dat deze van u blijven? Bewaak uw spullen dan met een camera systeem van Spy & Security Shop. Het wordt helaas steeds noodzakelijker om uw eigendommen te beschermen tegen diefstal of inbraak. Gelukkig zijn er professionele bewakingssystemen verkrijgbaar. Voor een klein bedrag kunt u voor altijd uw spullen bewaken met een compleet camera systeem. Onze camerasystemen zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Kies voor een complete camera set of zoek de juiste onderdelen bij elkaar voor een eigen camera systeem.

Draadloze camera systemen met WIFI

Het voordeel van onze camera systemen is dat deze draadloos zijn uitgevoerd. Deze draadloze camera sets geven u de mogelijkheid om de camera's overal te installeren. U hoeft namelijk geen rekening te houden met de bekabeling. Daarnaast zijn de meeste camera systemen van Spy & Security Shop uitgevoerd met WIFI. Hierdoor kunt u de beelden overal ter wereld rechtstreeks uitlezen met uw smartphone, tablet of computer. De beelden worden namelijk live gestreamd via de meegeleverde software. Het enige waar u voor dient te zorgen is dat uw locatie over WIFI beschikt, waar het camera systeem op aangesloten kan worden.

Alles voor uw camera systeem

Bij Spy & Security Shop kunt u kiezen voor complete camera systemen, maar u kunt uw camera set ook zelf samenstellen. In het laatste geval dient u de juiste accessoires bij elkaar te shoppen, maar dat is geen probleem met de ruime collectie van onze winkel. Veelgezochte accessoires voor camera systemen zijn geheugenkaarten en ontvangers. Geheugenkaarten zijn nodig om de beelden op te slaan. Met 32GB kunt u vaak al tot 128 uur opnemen. Ontvangers zijn belangrijk voor het doorzenden van de beelden van uw camera set. Belangrijk bij het aanschaffen van een ontvanger is het bereik van het product. Wilt u uw camera's ver uit elkaar hangen, dan is een groot bereik belangrijk. Hangen de camera's relatief dicht bij elkaar, dan is een ontvanger met klein bereik prima voor u.

Camera systemen en camera sets vindt u bij Spy & Security Shop. De partner voor complete camera systemen en accessoires als geheugenkaarten en professionele ontvangers.